VijestiScena

Spektakl na Tomislavcu – novi glazbeni doživljaj open air festivala!

Na svečanom otvorenju Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a, u utorak Simfonijski orkestar Muzičke akademije u Zagrebu, a već u srijedu 29. lipnja nastupa novi sjajni orkestar na pozornici Tomislavca.

Novi glazbeni doživljaj na prvome open air festivalu orkestara Zagreb Classic – počinje koncertom Zagrebačke filharmonije ove srijede 29.6. u 21:00 sati!. Zagrebačka filharmonija, domaćin ovoga festivala koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, dolazi na Zagreb Classic pod vodstvom našega uglednog maestra Ive Lipanovića i za ovu prigodu priprema prekrasni niz simfonijske glazbe.

Za najljepše moguće otvorenje – Simfonija Iz novoga svijeta češkoga majstora Antonína Dvořáka, a u nastavku još dvije prave glazbene poslastice: Slavenski ples br. 2 istoga autora, a potom i Mađarski ples br. 5 Johannesa Brahmsa – glazbena remekdjela koja će na sasvim poseban način zaživjeti pod otvorenim nebom Tomislavca.

Ponesite dekicu za uživanje u glazbi na travi! 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: ZGKUL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close