Scena

Snoop Dogg zbog proboja na balkansko tržište promijenio ime u “Snoop Maajka”

Slavni reper se u svojoj redovnoj mjesečnoj promjeni imena dvoumio između „Snoop Maajka“ i „Snoop Ray Cyrus“, ali je na posljetku shvatio da je trenutno potrebniji balkanskoj rap nego američkoj country sceni


Dobre vijesti stižu nam s američke zapadne obale – jedan od najpoznatijih američkih repera i UN-ovih ambasadora dobre trave „Snoop Dogg“ odlučio se u čast balkanske scene promijeniti svoje umjetničko ime u „Snoop Maajka“. Objavio je to na jučerašnjoj presici.

– Jako poštujem i volim balkansku hip hop i rap scenu i zato sam se pri redovnoj mjesečnoj promjeni imena odlučio za „Snoop Maajka“. Razmišljao sam da sad malo za promjenu budem „Snoop Ray Cyrus“, ali čini mi se da trenutno nije dobro vrijeme za proboj na country scenu. „Snoop Guetta“ bi isto bila ok varijanta, ali ja sam više za travu nego bombončiće, a kad smo već u tom nekom điru, ako mi na Balkanu uspije, možda postanem „Snoop Aleksić“ za tamošnju turbofolk populaciju, ili pak „Snooplex“ za ljubitelje dubstepa. Imam vremena sve isprobati, još sam mlad – s osmijehom je dvosmisleno priznao američki reper.

Snoop je najpoznatiji po svojim aferama prilikom kojih je nekoliko puta uhvaćen da kod sebe u posjedu nije imao ilegalne supstance što bi uvijek iznova šokiralo svijet. Proslavio se kada je počeo pušiti gomilu marihuane 1992 godine, nakon čega se odlučio i za glazbenu karijeru. Karijera mu je nakon toga išla samo uzlaznom putanjom, a vlasnik je i nekoliko platinastih nargila.

Ne sumnjamo kako će Snoop ovim potezom obogatiti balkansku hip-hop scenu i osiromašiti tržište drogom.


 

Tekst: news-bar.rtl.hr
Foto: thecouchsessions.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close