Lifestyle

SNJEŽNI PONEDJELJAK U Lici se sutra očekuje do 30 cm snijega!

Ralice će u gorskim krajevima posla imati već u ponedjeljak. Zimska je služba spremna. Posljednje su pripreme u tijeku na zimskim strojevima. Stavljaju se novi akumulatori i pripremaju ralice, javlja HRT.

Lički cestari raspolažu sa 121 vozilom za zimske potrebe. Kupljeno je šest kamiona. I ove godine šalju važnu poruku vozačima:

“Pustite ralicu prva da prođe, da ona očisti ono što mora napraviti, a onda ćete sigurno doći na odredište”, naglašava Davor Turkalj, pomoćnik predsjednika Uprave Lika cesta iz Gospića za HRT.

I ove će godine 126 kilometara ličke dionice autoceste čistit će 27 vozila s ukupno 86-ero ljudi. U zimskim uvjetima, poručuju cestari, za putovanje gorskim krajevima trebamo odvojiti dvostruko više vremena i imati mnogo strpljenja, čime će se izbjeći najgori scenariji, kao i stres.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close