Kultura

Snimite selfie s najdražim junakom iz knjige/stripa!

AKCIJA U SKLOPU NOĆI KNJIGE

ZaPis i ove godine pokreće neobičnu književno fotografsku akciju: SELFIE s knjigom! Prisjetite se likova koji su vam bili važni, s kojima ste se mogli poistovjetiti, likova s kojima ste odrastali, putovali i otkrivali nepoznate krajeve, piše eZadar.hr.


Prisjetite se likova koji su vam bili važni, s kojima ste se mogli poistovjetiti, likova s kojima ste odrastali, putovali i otkrivali nepoznate krajeve,.. zapitajte se kako su vas inspirirali i nadahnjivali te oblikovali vaše živote.

Bilo da se radi o vašem omiljenom romanu, zbirci, stripu, pokažite nam !

Na fotografiji – ako želite – ne mora se vidjeti vaše lice, u fokusu je – lice knjige, selfie knjige. Primamo vaše fotke u Inbox na facebooku, a na Noć knjige slijedi izložba odabranih (prostor objavljujemo naknadno).

Ukratko: istražujemo zašto su nam književni likovi važni i kako nam fikcija pomaže da se nosimo s izazovima stvarnog svijeta, poručuju ZaPisovci.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close