Turizam

Snimateljska ekipa najveće kineske turističke agencije CTRIP posjetila Novalju, upoznali i Zlatka Dalića

Jučer je u Novalji po drugi put gostovala snimateljska ekipa najveće turističke agencije u Kini CTRIP, koja boravi u Hrvatskoj snimajući promotivne turističke razglednice za promociju Hrvatske u dalekoj nam Kini.


Voditeljica te izrazito popularna influencerica Janne Yu imala je priliku intervjuirati jednog od naših najvećih ambasadora hrvatskog turizma gdina. Zlatka Dalića,  izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, posjetiti i uživati u autohtonim delicijama otoka u restoranu Boškinac  ali i vidjeti hrvatsku Ibizu – popularnu party plažu Zrće.

Hrvatska je prepoznata na kineskom turističkom tržištu najviše kroz prizmu naših viceprvaka sa prošlogodišnjeg svjetskog nogometnog prvenstva!

Fascinirani su uspjehom, požrtvovnošću, borbenošću veličanstvenih Vatrenih koji su nas protekle godine postavili na sportsku i  turističku kartu svijeta, crveno-bijelim dresovima koje su dobili na poklon a samim time hotel Joel od srebrnog Dejana Lovrena logičan je bio izbor lokacije snimanja – kaže direktorica Turističke zajednice Grada Novalje Marina Šćiran Rizner za LIKACLUB.

Turistička zajednica grada Novalje sa tvrtkom Vision One surađuje više od godine dana na ovom projektu te je grad Novalja uz Dubrovnik, Rovinj, Zagrebačku županiju i Split odabrana kao jedna od turističkih destinacija za promociju na kineskom tržištu.

Kineski gosti pretežno dolaze u pred i posezoni, a to je razdoblje u koje ulažemo velike financijske i promotivne napore a koji su ključni za daljni kvalitetan razvoj turizma. Ove godine u Novalji su otvorena nova tri hotela sa 4 zvjezdice a gosti koji dolaze sa emitivnog tržišta Kine pretežno i borave u hotelskom smještaju. Obzirom na godinu kulture i turizma između Hrvatske i Kine, naše sjajne nogometne promotore te ostale ljepote koje Novalja i otok Pag može ponuditi ne sumnjam nimalo u uspješnost naše suradnje! – zaključuje Šćiran Rizner iz Novalje.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Turistička zajednica Grada Novalje

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close