LifestyleTurizam

IZNAJMITE Smještaj za DOČEK NOVE 2016. u LICI

Povoljan doček u Otočcu – Gacka na dlanu


Doček Nove 2016. godine se bliži. Od desetog mjeseca mnogi već razmišljaju kako će provesti “najluđu noć” u godini. Mladi i stari, parovi i samci, ekipe prijatelja i kolega s posla – svi traže smještaj. Sada kad je objavljen i program gradskog dočeka, vrijeme je za konačnu odluku.

Apartmani Fuma i ove godine nude povoljan smještaj za doček Nove 2016. godine u Otočcu. Udoban smještaj u dva apartmana s tri zvjezdice i besplatnim bežičnim internetom te punom opremljenošću po svim standardima, sve je što vam treba za doček 2015.

Prošle godine, Apartmani Fuma ugostili su desetak studenata iz Zagreba koji su tri dana boravili u Otočcu te obišli sve značajnije lokacije Gacke doline. Majerovo vrilo i Utočište medvjeda Kuterevo, bilo je zanimljivo iskustvo za zagrebačke studente raznih fakulteta.

Apartmani imaju kapacitet do 10 osoba,  dvije smještajne jedinice/apartmana. Oba apartmana imaju kuhinju, dnevni boravak, i sobu za spavanje. Više fotografija kao i sve informacije o Dočeku u Apartmanima Fuma, možete vidjeti na Facebook stranici Apartments Fuma ili se javiti s upitom na mail: [email protected] Broj za informacije je: 091/561-5985 ili 095/888-7142. Požurite!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close