DomZdravlje

Smatrate li da treba priznati prijevaru?

Trenutak slabosti je jedno, ali kada je riječ o dugotrajnoj aferi – posebice kada razvijete osjećaje prema drugoj ženi – trebate razgovarati s partnericom.


Postavite si ova tri pitanja, predlaže dr. Tammy Nelson, savjetnica za seks i veze, te autorica knjige The New Monogamy: Redefining Your Relationship After Infidelity.

Razmišljate li o toj ženi cijeli dan i imate li potrebu s njom podijeliti sve što se dogodilo otkad se niste vidjeli? Da li se skrivate kako bi joj poslati poruku ili je nazvali? Maštate li o tome da ostavite partnericu kako bi bili s njom?

Ako su vaši odgovori potvrdni, vjerojatno je riječ o emocionalnoj nevjeri, kaže Nelson.

Nužno je priznavanje ako ste počeli razvijati osjećaje prema osobi koja nije vaša partnerica.

Vaša nevjera mogla bi ukazivati na ostale probleme – primjerice, manjak seksualne intimnosti ili druge vrste bliskosti – u sadašnjoj vezi, o kojima morate razgovarati želite li da veza opstane.

Također, morate priznati ako vaša partnerica osjeća da nešto nije u redu i pita vas o čemu se radi.

Laganje – i pravljenje partnerice ludom – samo je dolijevanje ulja na vatru. Za partnericu je to posebno štetno jer će početi sumnjati u vlastitu prosudbu. Ako ovo činite, prelazite liniju nakon koje ćete se teško vratiti na pravi put.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Men's Health | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close