Tech

Smartphone – virtualni ured

Zašto si ne dopustiti taj luksuz ako možete – radite otkud god želite samo uz pomoć smartphonea! Većina nas u uredu koristi uvijek iste aplikacije (email, internet preglednik, aplikacije uređivanje fotki, e-banking…) za upravljanje poslovanjem. Tehnologija se danas toliko razvila na smartphone uređajima da i na njima možete koristiti te iste aplikacije! Ali dobivate puno više – mogućnost fleksibilnosti i većeg uživanja u radu jer sami birate mjesto gdje ćete raditi, piše BizIT.


Kako je život poduzetnika nepredvidljv dobro je da promislite o selidbi ureda na smartphone i virtualnom odrađivanju posla. Mislite da je to nemoguće? Donesite odluku nakon što dođete do kraja ove naše liste!

Email, kalendar, to-do liste, putovanja

Na smartphoneu jednako održavate komunikaciju sa klijentima, zaposlenicima i partnerima kao i u uredu, a od opcija za bolju produktivnost imate aplikacije Wunderlist, AnyDo, Todoist… Vaš smartphone će vas alarmom ili notifikacijom obavijestiti o narednom sastanku koji ste unijeli u kalendar, a i poslovna putovanja možete lako planirati uz aplikacije kao što su TripIt, PackingPro, TripAdvisor i sl.


Tekst: poslovni hr

Foto: wikimedia commons

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close