SportTurizam

SLUŽBENI VIDEO Pogledajte najbolje trenutke prve biciklijade u Plitvičkim dolinama!

Turistička zajednica Općine Rakovica objavila je službeni video prvog biciklističkog vikenda u Plitvičkim dolinama.


Od 10. do 11. svibnja 2019. godine u Plitvičkim dolinama se održala dvodnevna biciklistička manifestacija pod nazivom “Plitvice Valleys Bike Weekend” u organizaciji Biciklističkog kluba “Crna Kraljica” i Turističke zajednice Općine Rakovica. Tom prigodom na Plitvice Art Farmi u Grabovcu bio je organiziran “Bike Village” gdje se okupilo oko stotinu zaljubljenika u ovaj sport – rekreativaca, ali i profesionalaca u svijetu biciklizma.

Prvog dana manifestacije tridesetak biciklista pronašlo je najljepši zalazak sunca na e-bike noćnoj ekspediciji, dok je rekreativna subotnja biciklijada u 30 kilometara dugoj turi prolazila već poznatim turističkim rutama Plitvičkih dolina – kroz pitoreskna sela, preko srednjovjekovne kule Drežnik grad pa sve do prelijepog zaštićenog krajobraza Baraćevih špilja.

Nakon uzbudljivih vožnji okupljeni su imali priliku uživati u okusima domaćih jela, pogledati ili testirati posljednje modele bicikala od dva vodeća proizvođača u svijetu, a organizatori su za njih pripremili i tombolu bogatih iznenađenja.

Dva nezaboravna dana objedinjena su u službeni video prve biciklijade u Plitvičkim dolinama. Kako su se sudionici zabavili, kojim rutama se vozilo i što su sve razgledali – pogledajte na linku!

Detaljnije informacije pronađite na web stranici Turističke zajednice općine Rakovica plitvickedoline.hr, te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close