VijestiDom

Slunj dobio vježbalište na otvorenom preko projekta Pokret za radost

Danas je u Slunju otvoreno Coca-Colino vježbalište na otvorenome, koje su Slunjani osvojili u sklopu Coca-Colina društveno-odgovornoga projekta Pokret za radost. Jedna je to od ukupno deset aktivnih zona koje tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska namjerava urediti do kraja 2016. diljem Hrvatske. O mjestima uređenja odlučivali sami građani na mrežnoj stranici projekta na kojoj je zabilježeno gotovo 400 tisuća glasova.

„Zahvaljujem tvrtki Coca-Cola na pokretanju ove vrijedne inicijative koja je u razmjerno kratkome razdoblju iznjedrila zajedništvo među stanovnicima svih lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj. Također, zahvaljujem i čestitam Slunjanima koji su svojom upornošću, odlučnošću i željom za podizanje kvalitete života u svojoj zajednici ostvarili ovaj uspjeh. Projekti poput ovoga vrijedan su doprinos svakoj sredini, a odziv građana pokazuje i da su prepoznati kao vrijedni i korisni. Nadam se da će ovakvih inicijativa biti u budućnosti i više na radost svih stanovnika našega društva“, rekao je slunjski gradonačelnik Jure Katić.

Događaj su posjetila i poznata lica, među njima i Mirza Džomba, bivši hrvatski rukometni reprezentativac.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: pokretzaradost.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close