KolumneUniverzalne trivijalnosti

Slučaj “ŠTRACA”: Jel dobar osjećaj kada te čitava regija ocjenjuje na temelju dupeta? Jel super?

(UZDAH) Evo već nekoliko dana slušam o tome famoznom slučaju “Štraca”. Mediji se raspisali kako je kardinal Puljić uvrijedio SVE, APSOLUTNO SVE žene koje su postojale, postoje i koje će postojat’ na kugli (ili plohi, ovisno o onome što misliš) zemaljskoj. Bacalo se drvlje i kamenje na inteligentnu osobu, nadasve poniznu osobu kardinala Puljića. A zašto? JEL SE SVI VOLE UVRIJEDITI! Idem po redu, kasnije se vratim na slučaj “Štraca”.

Zadnjih smo godina svjedoci kako više ne možeš ništa ni reć’, ni napisat, ni pomislit (Bože me usačuvaj ako imam vlastito mišljenje) a da se netko ne naljuti pa počne bacat hejt ko majmuni svoje fekalije. A tko se uvrijedi i naljuti?? Oni isti koji zagovaraju pravo mišljenja, pravo na svoj način života! Primjer: feminizam! (U već vidim kako hejt raste…) Feminizam ima nekoliko struja mišljenja i rukavaca u toj rijeci. Najglasniji je onaj najradikalniji feminizam preko kojega žene (čak ne samo žene) napadaju apsolutno sve što im se ne sviđa. Smatraju da imaju pravo raditi sa svojim tijelom što mogu, pa onda nalijepe ljepljivu traku po wohoooo zonama i trče po gradovima tražeći svoja prava. Pokazuju kako su one neovisne o muškom rodu i bla bla bla. Prva stvar: to nije feminizam! To je suprotnost feminizma, majka vas rodila (A kako je krenulo, neće dugo proć’ da neću smjet ni to reć.). Dakle, feminizam želi dokazati da su žene jednako vrijedne kao i muškarci? Correct! Kako taj radikalni feminizam radi? Napadanjem svega što ima falusni oblik bilo gdje u bilo kojem dijelu svijeta, skriveni ili otkriveni, i to radi time da se ogole (jer to je način očito prikazivanja sebe u najboljem svjetlu) i trčkaraju po gradu vrištući. Rade kontraproduktivno. Zašto? Jer normalan, umjereni feminizam želi pokazati da žena nije samo jedna velika wohoooo zona prikeljena za usta, malo kose i dva brežulja malo sjevernije. Kopčamo? Feminizam pokušava osloboditi ženu od toga da je čisto seksualni objekt, povezano s time je i dostojanstvo koje žena i muškarac imaju u jednakoj mjeri (ontološki gledano). E sad, pitanje je: ponašamo li se kao da imamo dostojanstvo? Očito ne! To je goruće pitanje, ljudi! Dostojanstvo! Odsada DOSTOJANSTVO! (briga me što je caps lock)

Sve o čemu je Puljić govorio je madrfliping DOSTOJANSTVO! Imaju li žene i muškarci imaju više dostojanstva ako spavaju sa više ljudi? Imaju li dostojanstvo ako prodaju svoje tijelo, duh i dušu za nekakav uspjeh? Imaju li? Imaju li dostojanstvo ako neodgovorno lutaju svojim kvaziispunjenim životima tražeći zrno sreće uvijek na krivim mjestima? S time je i sreća povezana. Svaki čovjek želi biti sretan, ali svaki! A što se dogodi: mi mislimo da je sreća postat poznat? Neki magnat veliki i poznati kojeg će se svi bojati? Estrada, aaaaaaaaaaaa, estrada. Majku poljubim estradi. Evo, što “uspjeh” napravi od čovjeka. Mlada osoba, puna ljubavi prema glazbi, traži nekakav vodič preko kojega bi upala u društvo velikana. Ima žar, strast i glazbenu intuiciju i isprva je sve super. Pjeva u bendu, rastura po gažama, i onda ju netko pozove na razgovor. Dva mjeseca kasnije, žena snima spot u kojem ima samo badić napravljen od pandinih mladunaca i valja se po krevetu plačući kako ju dragi vara. Prati ju neka mainstream kopija kopije kopija sa Zapada od 4 akorda jer je to sad in. I ona je sad uspješna. Pa se onda raspišu o njezinom dupetu, sisama, neznamčemusvene, i onda je ona sretna i uspješna. Neću uopće spominjati kako se orangutanu sa mentalnom retardacijom cijela stvar čini nelogičnom, ali dušo, ako se ti u badiću mažeš extra djevičanskim maslinovim uljem i pokazuješ polugola pred cca 15 milijuna ljudi u zamamnim pozama, i pjevaš o varanju ili o tome kako je glup, kako izlazi bez tebe, kako su svi muškarci svinje i to, onda je netko pobrkao lončiće. Dakle, tebi je ok ako se au naturel pokazuješ u jeftinom spotu sa jeftinom mjuzom, i još plačeš o tome kakva je on svinja? Okeeeee. Da samo upitam: kako se osjećaš? Jel dobar osjećaj kada te čitava regija ocjenjuje na temelju dupeta? Jel super? Jel onak uaaaaaaau? Ili možda imaš osjećaj da tijelo nije sve što možeš dati? Možda možeš nešto pametno reći, potaknuti klince da uče, da se klone gluposti, a ne biti uzor cijelom jednom naraštaju koji će svoj uspjeh u životu cijeniti prema tebi, jeftinom uzoru. Možda se možeš jednom u svom životu obuć, i razgovarat o problemima, pomoći nekome da prebrodi gluposti u svome životu. Samo možda. Ali ako ti je vrhunac života ovo, onda mašala. I to je u biti problem. Madrfliping tijelo. Tijelo se lako daje, a čovjek nije samo tijelo, nego i duh i duša. Ali čujte znate, duh i duša nemaju šta radit danas kada ima silikonske sisetine koje mogu srušit Hendrixov most. Pa ponašajte se kao ljudi. Čovjek nije čovjek da bude prodana roba koju će ionako za 5-10 godina zamijeniti neka nova roba u gradu, nego je biće neizmjernoga dostojanstva. Dostojanstva koje pada brzinom Yuga u provaliju svaki put kad twerkaš. O tome Puljić govori! Kako nisi stvoren da se prodaješ i da prodaješ drugoga, nego da gradiš! Jedino što gradiš twerkanjem je autocesta prema sramoti, a naplatne kućice ne prestaju radit, to ti mogu reć.

Žene i muškarci se bore za dostojanstvo krivim stvarima. Ovo sve gore izrečeno vrijedi i za muške! Nit je muško samo falus nataknut na manje ili više mišićavo tijelo, nit je žena **ginalni kanal zaljepljen za već gore izrečeno nešto na što je naljepljeno. Primjer: Dan Bilzerian! Možda ste čuli, možda niste. Ne bi bio taj čovjek nikada, pa da mi i plate. Koliko je taj čovjek nesretan u svom životu da mora konstantno kompenzirati ženama, alkoholom i oružjem. Daj mi knjigu, kavu i kišu i ja sam sretan čovjek. A ne ovo. Svaki dan neka novi par sisa čije ime na znaš, samo vrtlog između golih tijela koje ti ništa ne znače osim da sebe kao usrećiš, o ti sebična životinjo.

A ovo “Štraca”. Neću objašnjavati što to je, dovoljno se čitalo o tome. Ali drago mi je da je udarilo u sridu, jer je Puljić otkrio najveći problem čovjeka danas: da sebe nedovoljno cijeni. Misliš da ćeš bit sretan ako spavaš sa 100 žena i/ili muškaraca? Ajd probaj, pa se javi kasnije kakav je osjećaj biti duševno prazan. Zašto? Jer spolnost nije retardirana igra! To je najizvrsnije što imamo, najsvetiji naš dio, dio koji se previše olako shvaća. Spolnost nam omogućava da participiramo susvarateljskom snagom na velikom Božjem planu i to pripada samo u brak, a ne posvuda i pomalo i poviše. Čovjek nije stvoren da bi se bacakao amo tamo u nekoj potrazi za srećom u kojoj uvijek naleti na slijepu ulicu, a zašto? Jer je traži na KRIVOM MJESTU! U daaaa, aj reci kako te ispunjava isprazno ponašanje, uu daaaa, aj laži laži laži meeee. Nemojte radit gluposti kojima vrijeđate vlastito dostojanstvo. Žena i muškarac imaju jednako dostojanstvo! A to što radimo s time je druga priča. Ispraznost vodi u popunjavanje svojih praznina krivim stvarima, alkohol, droga itd, to vodi većoj ispraznosti, a ostali osjećaji kao ljubomora, zajedljivost, mržnja, pasivnost, zavist samo čekaju trenutak slabosti da počnu kontrolirati naš život.

Budite dobri prema sebi! Budite dobri prema drugima! Živite ispunjenim životom, jer život je kratak.

Živjelo dostojanstvo! Živio kardinal Puljić! Živjeli svi mi! Preživimo ponedjeljak!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close