KulturaIzdvojeno

#SLIKAMODOMA Učenici, sudjelujte u natječaju Likovne udruge Lika!

U uvjetima proglašene epidemije korona virusom na području Republike Hrvatske, Likovna udruga Lika obustavila je izvođenje aktivnosti na lokaciji Galerije LU do daljnjeg, priopćili su danas iz Udruge.


Projekti udruge koji su odobreni i planirani za provedbu u 2020. godini su: 4ART i Institucionalna podrška Program rada Galerije „LU“ (projekti financirani sredstvima Grada Gospića), Paket kulture 2 (projekt financiran sredstvima Ministarstva kulture RH) i Kreativne inicijative (projekt u partnerstvu s udrugom Ambidekster klub iz Zagreba).

Shodno mogućnostima, Udruga provodi organizaciju provođenja dijela aktivnosti odobrenih projekata uz pomoć informacijske tehnologije.

Jedna od takvih aktivnosti je usmjerena prema ciljanoj skupini djeci osnovnoškolskog uzrasta pod nazivom #slikamodoma.

Stoga pozivaju djecu osnovnoškolskog uzrasta s područja Ličko-senjske županije da dostave datoteke svojih likovnih uradaka (crteža, slika, digitalnih crteža i slika) na mail adresu Likovne udruge Lika [email protected] 

Radove će objavljivati na web stranici lulika.hr, te na Facebook i Instagram stranici Likovne udruga Lika. Stručni žiri ocijenit će radove i proglasiti pobjednike tjedna u dvije kategorije: razredna nastava i predmetna nastava.

O drugim online aktivnostima ćemo Vas pravodobno obavijestiti. Posjetite nas na našoj web stranici i na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Pridržavajte se propisanih mjera za vrijeme krizne situacije i budite kreativni!”, poručili su iz Udruge uz hashtagove #ostanidoma i #slikamodoma.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close