Slavonski suton snimio pjesmu “Moje jedino” za sve zaljubljene!

Tena Brnad

Tamburaški sastav Slavonski suton djeluje od 2011.godine. U početku je djelovao pod imenom ”Kontra band”, a sadašnje ime nosi od 2012. godine. Sviraju diljem Hrvatske, BiH, Srbije, Mađarske, Makedonije i Švicarske.


Godine 2017. dolaze novi članovi i počinju stvarati glazbu uz prioritetni zvuk tamburice zajedno sa bubnjevima. TsSs je ulaskom novih članova dobio novi, jedinstveni i apsolutno javnosti prihvatljiviji ”sound”. 2018. godine šire svoju malu glazbenu obitelj na brojku od 7 članova, sudjeluju na tamburaškom maratonu u Iloku te odnose 1. mjesto. TS Slavonski suton može se pohvaliti svojom prvom autorskom pjesmom pod nazivom “Stihovi traže baš tebe”.

„Moje jedino “ njihova je druga pjesma za čiji je tekst i glazbu zaslužan Ivan Šebalj. Aranžman su prepustili Mariu Gorupiću a glazbenu produkciju i ton potpisuje Tihomir Ivanetić – Rockoko Studio.

Pjesmu posvećujemo svim zaljubljenima te naravno našim vjernim pratiteljima. Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli i nadamo se da će pjesma izazvati dobre reakcije, a mi nastavljamo svirati i snimati , rekli su ponosno članovi sastava.

Spot je snimio Mario Šulina- Produkcija Nova na prostoru dvorca Principovca. Violoncelo je odsvirala Irena Kranjčević, a djevojku je odglumila Slavica Varga.

Pogledajte video!

https://youtu.be/s-9eu0a5yks

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u