Politika

Slavonski portal objavio rezultate specijalne ankete, uvjerljivi pobjednik načelnik općine Sibinj Josip Pavić

Prema rezultatima online ankete koju je proveo slavonski portal SBonline, načelnik Općine Sibinj Josip Pavić, uvjerljivo je najbolji lokalni dužnosnik u Brodsko-posavskoj županiji.


Portal ističe kako je rezultat apsolutno objektivan jer je rađena pomoću njihove aplikacije na čije rezultate nije moguće utjecati na bilo koji način, a to ne mogu čak niti oni koji su je izradili. Aplikacija se temelji na formuli jedno računalo jedan glas, jedan mobilni uređaj jedan glas, tako da je jednostavno bilo nemoguće “napumpati” glasove na svoj račun i u svoju korist bilo koga od navedenih u anketi. Iz toga razloga je ovo objektivna anketa i isključivo slobodna volja ocjenjivanja čitatelja, ističe portal SBonline.

Generalno, najpozitivnije mišljenje žitelji naše lokalne zajednice imaju o mladom načelniku Općine Sibinj Josipu Paviću iz Hrvatske konzervativne stranke (HKS), koji se načelnikovanja uhvatio u najtežim danima za Općinu Sibinj. Pavić je sa svojim timom suradnika u svega nekoliko godina tu Općinu izvukao iz višemilijunskih dugovanja naslijeđenih od svoga prethodnika, te uveo reda u upravljanju općinskim financijama i usmjerio primarno djelovanje na razvojne projekte i fondove Europske unije. Tragom toga čitatelji su dali svoju ocjenu za njega, obzirom na to da općina za razliku vremena afere “Sibinj” sad praktički cvate i prepuna je investicija.

Naime, brojke kažu, a po našem mišljenju ono najvrjednije je da su glasači drugog političkog kandidata rekli da je rad Josipa Pavića “Super”, odnosno i glasači koji su se izjasnili da nisu izašli na izbore također sada rad načelnika Pavića ocijenili sa “Super”, s postotnim udjelom od 84%. Tek neznatan dio glasača 2% je Pavićev rad ocijenio “Loše”. Ovo je slobodna volja čitatelja, koji nisu davali osobne podatke, tako da su bez imalo zadrške mogli izraziti svoje mišljenje, tim više je ovo veće priznanje za načelnika Pavića.

Kako radi spomenuta aplikacija portala SBonline možete pogledati OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: SBonline | Foto: Facebook/Josip Pavić - načelnik Općine Sibinj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close