Grad ZagrebScena

SLAVONKA NA ČELU LIČANA: Mjesto glavne urednice portala preuzela Tena Brnad

Nakon dvije godine, vrijeme je za promjene. Iza naše Ive Biondić dvogodišnji je uspješan mandat ispunjen nizom važnih odluka, a oku sokolovom ništa nije moglo promaknuti. Ipak, kako mi u redakciji najčitanijeg ličkog portala u Hrvatskoj nismo statični , došlo je vrijeme za promjene i gotovo potpuni zaokret.

Nakon dvogodišnjeg mandata Iva Biondić palicu je prepustila ambicioznoj Požežanki Teni Brnad


Tena Brnad vješta je novinarka, bakalar iz arheologije i povijesti umjetnosti koju samo nekoliko stepenica dijeli od magisterija iz arheologije.  Tena se na portalu uspješno isticala od samih začetaka, pa je primarno kolumnom Arheološki vremeplov, uz koju smo svi uživali, zazvala pažnju mnogih, a riječi divljenja rijetko su izostale. Samo naizgled mirna, Tena je avanturistična duha s pravom riječi u pravo vrijeme. Njezino britko promišljanje istaknulo se i u serijalu Tjedana destinacija kada je obradivši nekoliko desetaka mjesta još jednom uspješno potvrdila svoje pisačke, ali i one istraživačke, novinarske vještine.

Dvogodišnja aktivnost u radu na portalu LIKACLUB zaslužila je unapređenje, te je jučer preuzela dužnost glavne urednice portala. Nove dužnosti proširiti će opseg rada, a najavljuje pokretanje novih projekata i kategorija kojima će čitatelji imati širu i točniju sliku kako Like, tako i Hrvatske.

Iva i Tena će samo zamijeniti uloge, pa sada Ivu možete pratiti u kolumni petkom i novinarskom angažmanu kojeg neće izostati. Pred Tenom je s druge strane još dug put, a uspješno preuzimanje uredničke palice samo je dobar početak.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close