VijestiScenaTech

I Slavonija ima Business cafe! Prvi se održava u Požegi

Business café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog biznisa.  Tema slavonskog ovog Business caféa je Uspjeti usprkos svima i svemu!

Gosti  Business caféa u Požegi bit će Kristina Ercegović iz Zagreba, idejna začetnica Business caféa, Mara Majstorović iz Vinkovaca, direktorica poduzeća za poslovno savjetovanje i marketing Lotusmedia, Zrinka Šesto iz Vukovara, direktorica destinacijske menadžment kompanije Danubium tours, Goran Rihelj iz Vinkovaca, vlasnik internetskog portala posvećenog turizmu HrTurizam.hr, i domaćin lokacije ovog Business cafea Thomas Heinz Pandžić, vlasnik trgovačkog centra Alles. Gosti su vrijedni poduzetnici i navedeni opisi uz njih ne pojašnjavaju ni približno njihove ostale poduzetničke vještine.

Business cafe održati će se u Požegi, 7. lipnja u 18.00 sati.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close