Kolumne

Slavimo 1. rođendan! 365 dana portala za više od 160 000 zadovoljnih

Na današnji dan prije godinu dana, na Dan žena 08. ožujka 2014. godine, rođen je naš nacionalni portal za mlade – likaclubbing.eu.

Jedne subote u veljači prošle godine, zagrebački kvartovski kafić na Trešnjevci bio je mjesto radnje obične jutarnje kave. Na toj kavi dogovoren je zakup domene portala www.likaclubbing.eu. I tako je sve počelo. Zatim je administrator pokrenuo cijelu priču i online, otvorio nam prve mailove, i zabava je počela. Ovaj put ne zabava kao klubska zabava (kao nekad), već jedna totalno drugačija zabava na tipkovnici i računalu.

Trajalo je to koji mjesec, a broj čitatelja je rastao. Iz mjeseca u mjesec, pokazalo se da dvojica na portalu nisu dovoljna. Opseg posla se povećavao, tadašnja platforma web stranice postala je preuska, i odlučili smo stvarno napraviti dobar party informacijama kojeg ćemo kasnije nazvati – “brdo informacija”!

U listopadu prošle godine odlučili smo povećati tim, redakcija je najprije dobila 2 nova člana, zatim i 3, i već nas je bilo 5. 5 je s vremenom postalo malo, pa nas je u siječnju ove godine sa suradnicima već 10. I plan je dodatno povećanje zbog sve više posla oko kvalitetnog održavanja s planiranim razvojem.

U godini dana postojanja portala imali smo više od 70 000 čitatelja iz svih dijelova Hrvatske i svijeta, isto tako na web stranici članci su čitani više od 160 000 puta. Naglasak uz ove brojke je ono što većina drugih portala nemaju – “bez politike i crne kronike”. Portal je stvoren na pozitivnim mislima, a tako će i ostati. Nismo za crne brojke jer ih je na Internetu, televiziji i radiju, zaista previše. Želimo i imamo “bijele brojke”. Osim toga, prosječan “boravak” na portalu je oko 2 i pol minute, što je sasvim dovoljno za svakodnevno napuniti misli nekim zanimljivim poučnim, filtriranim i pozitivnim informacijama.

Još neke zanimljive brojke koje ćemo istaknuti i da nam je 53% čitatelja putem smartphonea, mobitela i tableta, a prosjek godina čitatelja je 70% između 18-34.

Iskreno zahvaljujemo svima vama na čitanju, druženju i interakciji koju ostvarujemo. Lajkajte, shareajte, komentirajte, tvitajte, i na taj način podržite naš rad!

 

Redakcija portala likaclubbing.eu

Ante, Bruno, Iva, Tamara, Petra

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close