Sport

Slaven Bilić je hit u Engleskoj

Slaven Bilić radi čuda s West Hamom. Hrvatski trener jedna je od najljepših priča u Premiershipu ove sezone.


Bilić ruši velikane u atmosferi kakvu u West Hamu ne pamte. Nitko prije njega nije imao 49 bodova nakon 29 kola, a već se naveliko razmišlja i o četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

– Svlačionica West Hama je prekrasno mjesto, a Slaven je u njoj stvorio takav duh da su igrači spremni poginuti jedan za drugoga. Na početku sezone svi smo sanjali Ligu prvaka, ali sad je to realna mogućnost. Više od sna – rekao je jedan od suvlasnika West Hama, David Gold.

Slaven je jedan od dečkiju

“Čekićari” su na 49 bodova, a West Ham je najviše bodova u Premiershipu osvojio u sezoni 1998./1999. Tada je momčad koju je vodio Harry Redknapp imala 57 bodova i bila je peta u prvenstvu. Hrvatski trener ide prema rušenju tog rekorda.

– Sve nam se poklopilo. Trener, pojačanja i podrška navijača. Mislili smo da je Lanzini dobar, a ispalo je da je još bolji. Mislili smo i da je Payet dobar, a ispalo je da je briljantan. Doveli smo mladog Antonija iz Nottinghama… Tu su i dečki poput Obianga i Ogbonne koji u tišini rade svoj posao – rekao je Gold .

– Svi neizmjerno poštuju Slavena, a on je stvorio, kako da to kažem, kulturu ljubljenja i grljenja, tako zaraznu da nitko nije isključen. Nitko od igrača nije sam niti izoliran. Slaven je jedan od dečkiju, daje svima “pet” i šali se, ali jasno daje do znanja da je ipak on glavni – dodao je Gold .

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: theguardian.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close