Zdravlje

“Slatki doručak” u utorak u Gospiću

U utorak 20.rujna u 19 sati u Kulturno informativnom centru u Gospiću održati će se zanimljiv događaj, “Slatki doručak s Danijelom Franić“.


Kvalitetan doručak temelj je za uspješnu umnu i tjelesnu aktivnost za cijeli dan. “Budući živimo u užurbanom vremenu, taj najvažniji dnevni obrok često biva jednoličan i lišen hranjivih tvari.

Obzirom da esencijalne nutrijente naš organizam ne može sam sintetizirati, zdrav obrok moramo planirati. Stoga večernji sati mogu biti savršena priprema kako bi doživjeli sladak okus jutra, bilo da se nalazimo u kući, školi, na poslu ili putovanju. Posjetite nas u utorak u 19 h i pretvorite doručak u svoj najvažniji obrok dana“– poziva ravnateljica KIC-a Danijela Bogić.

slatki
Izvor: lika-express.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close