VijestiScena

Slam i Ramon Tapia predvode listu gostovanja svjetskih DJ zvijezdi u Boogaloo klubu

Boogaloo Zagreb velikim je partijem prošloga mjeseca, uz Dave Clarkea i Silicone Soul, najavio sezonu prepunu zanimljivih gostovanja pa vas tako već u listopadu očekuju imena kao što su Slam, Ramon Tapia, Freemasons, Terry Francis, Mihai Popoviciu, Hollen i mnogi drugi!

Klub Boogaloo Zagreb je izuzetno popularno okupljalište mladih koje prati svjetske glazbene trendove i uspješno ih prenosi hrvatskoj publici, a ujedno je i mjesto koje na najbolji način odražava zlatno doba zagrebačkog clubbinga (veterani ga se sjećaju iz tog razdoblja pod imenom OTV klub). Velikim partijem uz Dave Clarkea prošloga mjeseca, iza kojeg stoji Future Scope organizacija, najavljena je sezona prepuna zanimljivih gostovanja pa vas tako već u listopadu očekuju imena kao što su Slam, Ramon Tapia, Terry Francis, Freemasons, Mihai Popoviciu, Hollen i mnogi drugi o čemu vise pratite na Boogaloo Facebook stranici, Twitter te Instagram profilima.

Slam i Ramon Tapia tako će već u subotu, 8. listopada, gostovati na novom velikom izdanju Future Scope serijala na oba floora. Techno floor zauzimaju Slam, veterani iz Glasgowa koji udaraju undergroundom još od acid eksplozije s kraja 80-tih, da bi vrlo brzo zatim definirali svoj ubojiti techno stil kojim svijetom predstavljaju Škotsku kao jedno od ključnih žarišta inovativnog i beskompromisnog klupskog zvuka. Na istom flooru gostuje još iskusni Slovenac Damir Hoffman, a lokalne snage predstavljaju legendarni Cet i rezident Shi Pe.

Na Tech house flooru gostuje Ramon Tapia, Nizozemac čileanskog porijekla koji je odrastao na kombinaciji hladnog belgijskog EBM-a i vrućeg američkog electro-funka, što je rezultiralo u jednako uzburkanom koktelu mašinskog techna i senzualnog housea u njegovim intenzivnim setovima. S njime DJ pult dijele Andrologic koji za ovu piliku dolazi iz Zadra te domaći Sin. 

Ulaznice po cijeni od 70HRK mogu se kupiti svakim danom na blagajni kluba (Vukovarska 68), a ulaznice po cijeni od 80HRK dostupne su u online sustavu Entrio (https://www.entrio.hr/event/slam-ramon-tapia-boogaloo-3524) kao i na svim Entrio prodajnim mjestima.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close