Tech

Skype ovih dana slavi milijardu preuzimanja mobilnih aplikacija

Razvojni tim piše da se mobilna aplikacija Skype na iTunesima pojavila prije sedam godina u svom prvom izdanju, a na Android platformu je stigla u listopadu 2010. godine


Koncem te godine Android korisnici su mogli početi uživati i u video pozivima, a verzija krojena za iPad se pojavila 2011. godine. Skype je stigao i na nosive gadgete lani, a razvoj usprkos svim poteškoćama i bugovima koje je teško iskorijeniti – ne jenjava. Tako su nedavno globalno postali dostupni i mobilni grupni pozivi, uz niz ostalih značajki i noviteta.

“Uvijek smo vam pokušali pružiti najbolju moguću kvalitetu video i glasovnih poziva preko mobitela – i taj cilj vrijedi i danas. Najnovija izdanja Skypea pružaju najbolju kvalitetu poziva, najbolje performanse i najnovije mogućnosti poput mobilnih grupnih poziva, grupnih video poruka i spremanja video poruka”, poručuje Skype razvojni tim.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close