Zdravlje

Skrivene seksualne želje o kojima sanja svaki muškarac

Seks je igra koja može dovesti do vrhunca jedino ako je odigrate na pravi način. Mislite li da ste svom partneru pružili baš sve što se seksa tiče razmislite još jednom. Donosimo 5 skrivenih seksualnih želja o kojima sanja svaki muškarac


1. Grebanje i erotski ugrizi
Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osjećate tijekom seksa i upotrijebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovest će ga do vrhunca, ali pripazite kako ne biste pretjerali.

2. Seks iznenađenja
Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerica preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje nakon tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz nakon ručka neke su od ideja kojime niti jedan muškarac ne može odoljeti.

3. Milovanje vlastitog tijela
Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje tijelo. Tijekom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje tijelo i kosu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: cosmouk.cdnds.net

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close