WebIzdvojeno

SKORO DVA MILIJUNA PREGLEDA Portal Lika Club u 2020. oborio sve rekorde, rezultati iznad planiranih

PREGLED GODINE

Lika Club bilježi odlične rezultate u 2020. godini! Zbrojili smo statistiku i prisjetili se najvećih postignuća portala u protekloj godini.


Iza nas je najbolja godina ikad, u kojoj smo premašili sve rekorde čitanosti i zabilježili najviše posjetitelja – tako kažu rezultati Google Analytics statistike za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine.

U protekloj godini portal Lika Club je imao ukupno 673.814 posjetitelja, a naše stranice su pregledane ukupno 1.941.449 puta. U odnosu na 2019. godinu u kojoj smo imali 535.720 korisnika i 1.163.914 pregleda, rekord je oboren za oko 25 %, dok je broj pregleda članaka povećan za više od 66 %. 

Najčitanije zemlje – Hrvatska, SAD i Bosna i Hercegovina

73% čitatelja portala Lika Club dolazi iz Hrvatske, a slijede ju SAD i Njemačka s 6%, a značajniju posjetu bilježimo i iz Njemačke, Srbije, Austrije i Slovenije. Najveći broj posjetitelja dolazi iz Grada Zagreba, Zagrebačke, Splitsko-dalmatinske, Primorsko-goranske  i Ličko-senjske županije. Pritom je oko 86 % korisnika došlo sa smartphone, a ostalih 14 % s PC uređaja.

Redizajn, Facebook live, lička zajednica na Viberu i prvi panel Lika Cluba

Početak prošle godine obilježio je veliki redizajn našeg portala koji smo svečano predstavili u zagrebačkoj Mimari. Nakon gotovo šest godina rada, predstavili smo tehnički potpuno novu i redizajniranu platformu, dok je naš brend doživio i izmjenu logotipa te znaka, ali i zaokret u uredničkoj politici.

U ožujku smo formirali prvu ličku zajednicu na Viberu pod nazivom Lika Club | Najčitanije 🔥 koja trenutno broj više od 1.200 Ličanki, Ličana i fanova, iz cijele Hrvatske i inozemstva, te bilježi stalan rast i svakodnevnu aktivnost članova.

Odlične rezultate bilježi serijal razgovora na društvenim mrežama, koji smo pokrenuli u travnju prošle godine. Kako bismo osvježili sadržaj odlučili smo se udaljiti od klasične forme intervjua i razgovore donositi uživo – na našoj Facebook stranici. Iza nas su ukupno 33 razgovora s gostima iz različitih područja djelovanja, a većina njih je na neki način povezana s Likom i Ličko-senjskom županijom.

U studenom prošle godine po prvi put smo organizirali događanje, u sklopu 6. regionalnog Foruma obiteljskog smještaja. Panel raspravi portala Lika Club na temu „Što s (korona) turizmom u 2021. godini?“, koju je vodio novinar Goran Latković, prisustvovala su četiri poznata imena iz hrvatskog turizma s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije.

Jedini lički portal među 100 najčitanijih u Hrvatskoj

I na kraju, važno je istaknuti da je portal Lika Club jedini portal ličkog predznaka koji se nalazi među 100 najčitanijih u Hrvatskoj na Gemius Audience ljestvici.

Zahvaljujemo svima vama, našim čitateljicama i čitateljima, na povjerenju i odličnim rezultatima!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close