AutomotoVijesti

Škorin vozač jurio kroz Liku pa zaradio opomenu

Na presici na kojoj je pozvao na angažiranje vojske na granici predsjednički kandidat Miroslav Škoro rekao je kako su ga zaustavili policajci zbog ilegalne migracije. No nakon provjere, Jutarnji list je utvrdio kako je Škoru policija zaista zaustavila iz drugog razloga.


Škoro je u tom trenutku bio suvozač, a vozilom, kombijem zatamnjenih stakala, upravljao je 50-godišnji Stipo Mlinarić. Nisu zaustavljeni zbog kontrole ilegalne migracije nego zbog prebrze vožnje.

Naime, presretač PU ličko-senjske utvrdio je brzinu Škorina kombija od 170 km/h. Policija ih je potom zaustavila i informirala da voze 40 km/h više od ograničenja. Kazna zbog prebrze vožnje koju su zaradili iznosila je 500 kuna.

Kako vozač nije prekršajno kažnjavan u posljednje dvije godine ispunio je uvjete tzv. mjere pisanog upozorenja, prošao je samo s opomenom. Nakon nekoliko minuta kombi je bez problema nastavio vožnju prema Dubrovniku.

‘Predsjednički kandidat Miroslav Škoro se izjavom o migrantima referirao na situaciju kod Hrvatske Kostajnice od prije tri tjedna kada je policija zaustavila i pregledala vozilo’‘, izjavio je Mate Mijić, direktor komunikacije u Škorinoj kampanji.

Za Jutarnji list, potvrdio je kako je Škoro zaustavljen zbog prekoračenja brzine. Na mjestu gdje je ograničenje brzine 100 km/h, Škorin tim tvrdi da je Mlinarić vozio 129.

Vozač je dobio opomenu budući da je riječ o sitnom prekoračenju brzine do koje je došlo zbog promjene ograničenja brzine. Ograničenje je spušteno zbog lošijih uvjeta na cesti i to je bio razlog prekoračenju’‘, rekao je Mijić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close