Karlovačka županijaKarijera

Skandal u Karlovcu: Šefovi policije htjeli zataškati da je njihov kolega pretukao ženu

SUSPENDIRANI SU

Inkriminirani policijski inspektor istukao je i ozlijedio jednu žensku osobu, a druga dvojica njemu nadređenih to su pokušali zataškati


Načelnik PP Karlovac, najveće i najznačajnije policijske postaje Karlovačke županije, njegov pomoćnik za kriminalističku policiju i još jedan kriminalistički službenik suspendirani su u srijedu zbog ozbiljnih povreda povezanih s njihovom službom, doznaje Jutarnji list.

Bez navođenja njihovih identiteta i funkcija u PU karlovačkoj su Jutarnjem potvrdili da su “trojica policijskih službenika udaljena zbog sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti, odnosno dvojica zbog sumnje u počinjenje teže povrede opisane kao zloporaba položaja u službi ili izvan službe ili prekoračenje ovlasti u službi, a za jednog se sumnja da je počinio težu povredu službene dužnosti opisanu kao nedolično ponašanje u službi ili izvan službe kada teško šteti ugledu policije”.

“Protiv sve trojice pokrenut je postupak za utvrđivanje disciplinske odgovornosti. Vezano uz navedeni slučaj, policijski službenici Uprave kriminalističke policije u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provode kriminalističko istraživanje o kojem, zbog tajnosti izvida, u ovom trenutku ne možemo iznositi više pojedinosti”, izvijestili su iz PU karlovačke.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je inkriminirani policijski kriminalistički inspektor istukao i ozlijedio jednu žensku osobu, a druga dvojica njemu nadređenih, to su pokušali zataškati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close