Film i TVVijesti

Sjećate li se Josipe iz “Života na vagi”? Pogledajte kako mlada Senjkinja izgleda danas

Finalistica treće sezone ‘Života na vagi’ iskreno je priznala kako njezin put nije nimalo lak, ali isplatio se


Josipa Lopac iz Senja, prijavila se u prošloj sezoni showa ‘Život na vagi’ kako bi izgubila kilograme, popravila zdravstveno stanje te sa suprugom Borisom proširila obitelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josipa Lopac (@josipa.lopac)

Josipa je u show ušla sa 146 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 89. No nije stala, i po izlasku iz showa bila je ustrajna u svom naumu da izgubi suvišne kilograme pa je nastavila vježbati. Kaže da je do danas ukupno uspjela izgubiti više od 60 kilograma.

Mlada Senjkinja prisjetila se kako je prije godinu dana bila u samom finalu ‘Života na vagi’ i na Instagramu objavila usporednu fotografiju iz showa i kako sada izgleda.

“Mali pomaci svaki dan vode do rezultata. Bilo je uspona i padova i to velikih. Ali uvijek trebamo nastavit dalje, bez obzira gdje smo skrenuli s puta! Danas je godina dana od finala.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL, Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close