Događanja

Sjajni pirati snimili baladu “Godina za godinom”

Bend Pirati, koji se prije četiri godine pojavio na glazbenoj sceni s pjesmom ‘Tebe da zaboravim’ autora Denisa Dumančića i Faye, snimio je spot za novu pjesmu Godinu za godinom.“Puno smo truda uložili u ovu baladu koja nam je ušla u uho već nakon prvog slušanja, podsjeća nas na našu prvu pjesmu i jako se svidjela našim bližnjima”, izjavio je Siniša Biško, pjevač benda kojemu je ovo već 12. snimljeni video spot. Pjesmu potpisuje već spomenuti autorski tim, a spot sniman u Sisku i Budimpešti režirao je Igor Kolarec.

Produkciju novog odličnog singla potpisuju Dumančić, Luka Kovačić i Siniša Dorontić. “Smatramo da je ova pjesma nešto novo za nas, točnije ima taj neki melos s kojim nismo do sada imali prilike ‘zvučati’. Ima taj sličan stil, zvuči kao balada, ali opet digne na samo pjevanje”, komentirali su dečki iz Pirata.

Članovi su potvrdili da su jako zadovoljni suradnjom s Dumančićem i upravo su se zbog toga odlučili s njim i nastaviti. Bend broji petoricu članova: pjevača Sinišu, gitarista Juricu, bubnjara Danka, klavijaturista Sinišu i basista Petra koji aktivno sviraju preko deset godina.

 


 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close