VijestiLifestyleScena

Ovo su sjajne ideje kako možete zaraditi preko ljeta

Umjesto izležavanja na plaži uložite vaše vrijeme i trud u pokretanje vlastitog biznisa


Ljeto donosi povećanu potražnju sezonskih radnika, no financijski stručnjaci savjetuju da ljeto iskoristite za pokretanje vlastitog posla koji vam može donositi zaradu tijekom cijele godine.

Video igre

PC dominira svijetom video igara, no igre za konzole i dalje su tražene na tržištu. Ako na tavanu ili podrumu imate kutiju punu starih video igara, vrijeme je da ih organizirate i ponudite na jednoj od mnogih online trgovine. Nostalgične igre, poput The Legend of Zelda: Ocarina of Time, mogu postići visoku cijenu.

Kako bi bili uspješni, morate poznavati potrebe tržišta. Možete početi sortiranjem vaših video igara, a kako bi imali što veću ponudu, pretražite lokalne buvljake.

Vaš posao možete promovirati na Facebooku i ostalim društvenim mrežama koje koristite.

Dizajnirajte majice

Ako nikada prije niste vodili svoj posao, dizajn i prodaja majica odličan je početak. Potencijal na tržištu je velik jer gotovo svi nose obične majice s kratkim rukavima.

Zapamtite da kupci žele majicu koja će se isticati ili podržavati njihovu ideologiju. Izaberite nekoliko dizajna za majice i postavite njihove fotografije na stranice poput GoSpaces.com. Alat je besplatan, a ima veliku bazu korisnika.

Cijeli članak pročitajte na express.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close