Moda

Situacije u kojima ni pod koju cijenu ne smijete nositi tajice

Većina nas obožava tajice zato što su izrazito udobne i najradije bismo ih nosili u svako doba dana, ali modni stručnjaci upozoravaju kako u nekim situacijama one nikada nisu primjeren odjevni komad


1. Velikim modnim prekršajem smatra se samostalno nošenje tajica u dnevnim prilikama u kombinaciji s tanga gaćicama. Intimne dijelove tijela ipak treba zaštiti od pogleda.

2. Nisu prikladni odjevni komad za posao. Njihovo nošenje u poslovnim prigodama tolerira se samo kada su ‘skrivene’ ispod suknji, haljina i visokih čizama.

3. Nošenje tajica u svečanim prigodama strogo je zabranjeno. Vjenčanja ili posebne večere, bilo kakve prigode koje od nas zahtijevaju svečani ‘dress code’ i sofisticiraniju odjeću nisu situacije u kojima bismo trebali posegnuti za tajicama.

4. Nikada se ne smiju nositi na sprovod. U pitanju je situacija u kojoj je potrebno pokazati maksimalno poštovanje prema pokojniku i njegovoj obitelji. Nošenje sugestivnih odjevnih komada poput tajica jednostavno šalje krivu poruku, bez obzira na to što to uopće nije bila namjera.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close