Moda

Situacije u kojima ni pod koju cijenu ne smijete nositi tajice

Većina nas obožava tajice zato što su izrazito udobne i najradije bismo ih nosili u svako doba dana, ali modni stručnjaci upozoravaju kako u nekim situacijama one nikada nisu primjeren odjevni komad


1. Velikim modnim prekršajem smatra se samostalno nošenje tajica u dnevnim prilikama u kombinaciji s tanga gaćicama. Intimne dijelove tijela ipak treba zaštiti od pogleda.

2. Nisu prikladni odjevni komad za posao. Njihovo nošenje u poslovnim prigodama tolerira se samo kada su ‘skrivene’ ispod suknji, haljina i visokih čizama.

3. Nošenje tajica u svečanim prigodama strogo je zabranjeno. Vjenčanja ili posebne večere, bilo kakve prigode koje od nas zahtijevaju svečani ‘dress code’ i sofisticiraniju odjeću nisu situacije u kojima bismo trebali posegnuti za tajicama.

4. Nikada se ne smiju nositi na sprovod. U pitanju je situacija u kojoj je potrebno pokazati maksimalno poštovanje prema pokojniku i njegovoj obitelji. Nošenje sugestivnih odjevnih komada poput tajica jednostavno šalje krivu poruku, bez obzira na to što to uopće nije bila namjera.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close