Lifestyle

Situacije u kojima ne trebate osuđivati drugu ženu

Jeste li se ikada našle u situaciji da ste osuđivali drugu ženu i njezine odluke, a nakon nekog vremena ste se i same našle u sličnom problemu i reagirale ste na isti način? Žene su prijateljice, majke, supruge, sestre, kolegice, poslodavci… i upravo zbog svih tih uloga i životnih zadataka neke stvari žena nikada ne bi trebala zamjeriti ženi


…kada bi trebala prekinuti s njim
Prije nekog vremena bili ste sigurni da je krajnje vrijeme da ga ostavi i pokupi svoje stvari i nije vam bilo jasno zašto to nije učinila. A onda ste se i sami našli u sličnoj situaciji i shvatili kako niti jedna veza nije crna ili bijela, već ima više od 50 nijansi sive.

…kada pretjera s hranom ili slatkišima
Gladna sam, nesretna sam, umorna sam, u PMS-u sam… Postoji bezbroj razloga za slatki zalogajčić koji u određenom trenutku nevjerojatno prija i tako treba i ostati. Žene bi trebale jesti kad god im se jede, bez predrasuda.

…kada joj klinci počnu vrištati usred trgovine/kafića
Koliko god dijete bilo mirno ili dobro, gotovo se svakom roditelju dogodilo da njegovo sunce usred trgovine, parka ili nekog drugog ljudima pretrpanog mjesta odluči pokazati svoje glasovne sposobnosti. Osude doista nisu potrebne. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close