KarijeraIzdvojenoPromo

Sirana Runolist pokrenula Facebook trgovinu, od danas možete birati i naručiti proizvode

LIČKA TVRTKA DIGITALIZIRALA PRODAJU

Sirana Runolist, lička tvrtka koja se bavi proizvodnjom sira već 28 godina, na svojoj Facebook stranici napravila je novi korak ka digitalizaciji poslovanja


U skladu s novim uvjetimana tržištu, proizvodnja hrane mora se prilagoditi postojećem stanju s virusom Covid-19. Prepoznali su to i u ličkoj tvrtci Tomaić-commerce d.o.o., poznatijoj kao Sirani Runolist sa sjedištem u Otočcu. Kako bi se u ovim vremenima približili kupcima, putem Facebooka već neko vrijeme primaju narudžbe za sir, te ih šalju diljem Hrvatske.

Sada su se odlučili dodatno prezentirati ponudu, pa su putem Facebook stranice Sirana Runolist izradili digitalnu Facebook trgovinu. To je nastavak dosadašnjih aktivnosti, a planiraju i nastavak razvoja.

Facebook trgovina (shop) ispunjena je sa prvih 20 proizvoda, a putem nje mogu se pogledati opisi sireva, njihova težina, cijena, pakiranje te jesu li za dostavu ili se mogu kupiti samo u prodavaonicama.

Odlučili smo se pokrenuti Facebook trgovinu kako bi našim kupcima olakšali biranje i pregled svega što se nalazi u našoj ponudi. Trenutno u Facebook shopu imamo 20 proizvoda, a radimo i na dodavanju cjelokupne ponude. Proizvode smo opisali detaljno, a vidljivo je i njihovo stanje tj. jesu li na zalihi ili nisu – s obzirom da neki sirevi nisu uvijek dostupni. Ovo gledamo kao veliki pomak ka digitalizaciji poslovanja i prodaje, a rezultati su već vidljivi – kaže optimistično Igor Tomaić iz Sirane Runolist.

Na naše pitanje jesu li korisnici prepoznali Facebook kao kanal komunikacije, ali i narudžbe njihovih proizvoda, tvrde da da i too u kratkom roku, ali prostora za rast i dalje ima.

Pogledajte Facebook trgovinu na linku i javite im se s povjerenjem, jer sir je #SLičkihPašnjaka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close