Turizam

SIMPLY THE BEST Eko etno Gacka je dobitnik prestižne turističke nagrade!

U Gradcu se održala svečanost dodjele nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia.


Ova tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu dodijeljena je u okviru službenog programa 21. turističke burze PUT, najstarijeg hrvatskog B2B turističkog susreta koji se organizira u suradnji s Destinacijskom Menagement Kompanijom Vall i Udrugom hrvatskih putničkih agencija.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika i dodjelom godišnjih nagrada Simply the Best.

Nagrada se dodjeljuje u pet osnovnih kategorija (ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, novi projekti i osoba), a Eko-Etno Gacka je nagrađena “za kvalitetu manifestacije koja svojim sadržajem njeguje kulturu i način života lokalne zajednice te gotovo četvrt stoljeća obogaćuje njenu turističku ponudu.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Turistička zajednica Grada Otočca / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close