SIMPLY THE BEST Eko etno Gacka je dobitnik prestižne turističke nagrade!

Tena Brnad

U Gradcu se održala svečanost dodjele nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia.


Ova tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu dodijeljena je u okviru službenog programa 21. turističke burze PUT, najstarijeg hrvatskog B2B turističkog susreta koji se organizira u suradnji s Destinacijskom Menagement Kompanijom Vall i Udrugom hrvatskih putničkih agencija.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika i dodjelom godišnjih nagrada Simply the Best.

Nagrada se dodjeljuje u pet osnovnih kategorija (ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, novi projekti i osoba), a Eko-Etno Gacka je nagrađena “za kvalitetu manifestacije koja svojim sadržajem njeguje kulturu i način života lokalne zajednice te gotovo četvrt stoljeća obogaćuje njenu turističku ponudu.”

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Turistička zajednica Grada Otočca / Facebook

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u