GlazbaVijesti

Šima Jovanovac objavio videospot za božićnu pjesmu “Sretan vam Božić, Hrvati”

Šima Jovanovac, nakon videspota za pjesmu Božićna suza, objavio je spot za Sretan vam Božić, Hrvati. Pjesme su to s albuma Kad poletiš mala ptico iz 2008. godine.


Kao i za prethodni božićni singl i ovaj je Šima napisao i skladao, dok su aranžman raspisali Siniša Leopold i Branimir Jovanovac. Ova legenda hrvatske tamburaške glazbe sljedeće godine nastavlja proslavu 55 godina karijere. Veliki diskografski put proslavio je i koncertom u Požegi ove godine na Aurea Festu.

Tijekom karijere objavio je niz albuma i pjesama, kvaliteta je bila i ostala konstanta, a ono što se još nije promijenilo u njegovom životu jest neizmjerna ljubav prema tamburaškoj glazbi, svojem kraju, Slavoniji – Hrvatskoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close