Film i TVIzdvojeno

SIENA UREMOVIĆ Plesačica ličkih korijena večeras se bori za titulu pobjednika Supertalenta!

Osma sezona Supertalenta, koja je tijekom proteklih 12 tjedana svake nedjelje zabavljala gledatelje pred malim ekranima, došla je do samog vrhunca.


Večeras je na rasporedu velika završnica showa pa će tako gledatelji pred malim ekranima imati prilike vidjeti 12 najatraktivnijih, najzabavnijih i najupečatljivijih nastupa finalista koji će dati sve od sebe da pokažu čari svog talenta.

No, samo će jedan kandidat otići kući s titulom osmog Supertalenta i nagradom od 200.000 kuna, a u odabiru pobjednika sudjelovat će žiri i publika.

U finalu će nevjerojatnu plesnu tehniku koju su nahvalili članovi žirija pokazati Siena Uremović, Australka ličkih korijena koja priprema koreografiju za koju poručuje da će gledatelje navesti na razmišljanje.

Sienini baka i djed po ocu su Hrvati, iz Gospića. Iako je Sienin otac rođen u Australiji, tradicionalno je odgojen i govori hrvatski, a Siena zna tek nekoliko riječi hrvatskog. Siena je također spomenula da se odlučila prijaviti na hrvatski Supertalent upravo zbog toga da posjeti rodbinu u Lici i vrati se, barem na kratko, u kraj iz kojeg potječe.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube/screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close