VijestiScena

Sexymotherfuckersi opjevali ljepote Zadra u baladi “Noć punog miseca”

Epidemija hop-cupa u zemlji i svijetu se nastavlja!Nakon posljednjeg singla ‘Škura bura’ zadarski Sexymotherfuckers zarazu ovaj put šire predivnom posvetom gradu iz kojeg dolaze – balada ‘Noć punog miseca’ osvojit će vas na prvu!


Prilikom šetnje zadarskom rivom Sexymotherfuckersima se obratio glas s neba da bi trebalo napraviti pjesmu koja bi popunila prazninu između pjesme ‘Kalelarga’ i ‘Zadar je u srcu mome’. SMF je zasukao rukave, napregnuo svoje hop-cup vokalne i glazbene sposobnosti te proizveo jednu novu baladu o tisućljetnom gradu koji je po mišljenju mnogih najljepši noću po mjesečini. Tako je nastala pjesma ”Noć punog miseca” koja je svoju premijeru imala na zadarskom Novom radiju.

Vokalno-instrumentalni sastav Sexymotherfuckers postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova Ive Petrića i Marina Mrve koji su, nakon petnaestak godina staža na alternativnoj sceni, odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih s raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock i blues – ovu dobitnu kombinaciju nazvali su hop-cup!

Pjesma ‘Noć punog miseca’ posveta je gradu, njegovim djevojkama, kaletama, varošima, Kreši Ćosiću, Pozdravu Suncu i svim namjernicima koji su doživjeli Zadar i njega se zaljubili. Nema sumnje da će ‘Noć punog miseca’ postati neslužbena himna bisera Jadrana – Zadar to zaslužuje! Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Sexymothefuckersi, miks Ivan Kutija, a mastering Studio Morris.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close