Scena

Sergej Ćetković ponovno priprema koncertni spektakl za Zagrepčane

Nakon što je prošle subote rasplesao, zabavio te potpuno oduševio zagrebačku publiku u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Sergej Ćetković ponovno priprema koncertni spektakl za Zagrepčane i to već ove subote, 12. studenog u 20 sati. Ovoga će puta najvjerniji obožavatelji imati jedinstvenu priliku i družiti se sa Sergejem koji će nakon koncerta potpisivati svoj posljednji studijski album “Moj svijet”.


Svi koji nisu stigli nabaviti ulaznicu za prvi koncert, u novom terminu mogu uživati u svevremenskim hitovima kao što su “Korov”, “Prsten na sto”, “Ne živim ja”, “Zar je kraj?”, “Znaj da moja si”, “Pogledi u tami”, ali i u aktualnom singlu, predivnoj baladi “Nek te ljubav dočeka” na čije je prve taktove cijeli Lisinski ustao i sa Sergejem otpjevao pjesmu do kraja.

Možda i ovoga puta romantični ugođaj koncerta ohrabri nekog romantičnog muškarca iz gledališta pa ćemo, kao i prošle subote, ponovno svjedočiti javnoj prosidbi. Neopisiva atmosfera s prošlog koncerta najbolja je najava za idući, a s obzirom na interes koji vlada za njegovim nastupima, Sergej je osvojio srca zagrebačke publike pa se njegovi koncerti u Lisinskom pretvaraju u lijepu tradiciju.

Aktualni Sergejev album “Moj svijet” u nakladi Croatia Recordsa prošle je godine nekoliko tjedana bio najprodavaniji album u Hrvatskoj što je najbolja preporuka za sve koji ga još nemaju u svojoj kolekciji.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: screenshot YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close