VijestiScena

Senzualna Anezi u novom singlu i spotu “Srce nema raspored”

Novim singlom “Srce nema raspored” atraktivna Anezi najavljuje suradnju s Borisom Đurđevićem koji u pjesmi potpisuje glazbu, aranžman i produkciju.Tekst je napisala Valerija Đurđević


Istrijanku punog imena Alena Nezirević – Anezi, publika je upoznala kao jednu od natjecateljica u “Big Brotheru”, a kako je u samom showu pokazala pjevačke sposobnosti nije trebala dugo čekati na ponude. Iza nje je nekoliko singlova koje potpisuje Marko Tomasović, a novi singl “Srce nema raspored”, koji prati atraktivan spot, najavljuje novi zaokret u njenoj karijeri.

Prve kritike pokazale su da je na dobrom putu, a uz Borisa Đurđevića, ova i naredne pjesme Anezi, zasigurno će se naći na play listama mnogih DJ-a.   

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close