Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Senjski HNS oštro na HDZ: “Potreban vam je dulji godišnji odmor od spletki, laži i obmana!”

Lokalna politika u Gradu Senju polako ali sigurno dolazi u poziciju najveće političke aktivnosti u četverogodišnjem periodu. Ovaj put u Gradu Senju najavljuje se kandidatkinja koju će istaknuti Hrvatska narodna stranka, a s druge strane također se priča u kuloarima, protukandidat će joj biti lokalni istaknuti HDZ-ovac.

Iako kampanja službeno nije počela, optužbe i prozivanja već su počela. Na djelovanje Hrvatske demokratske  zajednice GO Senj, putem Priopćenja na Facebooku reagirala je Hrvatska narodna stranka. U Priopćenju HNS oštro napada HDZ i poziva ih na dulji godišnji odmor od spletki, laži i obmana.

Stoga, draga naša gospodo iz HDz-a, skromnog smo mišljenja svi mi u HNS-u, a smatramo i većina građana Grada Senja da je vama uistinu potreban jedan dulji godišnji odmor. Odmor na kojem bi ste se mogli odmoriti, od spletki, laži i obmana kojima strašite već umorne građane našeg Grada. Odmorite se i od vaših unutarstranačkih previranja i podmetanja, odmorite se od loših ideja i programa, restirajte se ako baš hoćete, ali ono pravo. Složite kvalitetne programe i dajte napokon konkretnu šansu svojim novim i mladim ljudima, ali im pri tom ne dijelite otrcane savjete i ne stvarajte od njih klonove vaše loše politike, već im dozvolite da vlastitim znanjem i inovativnošću doprinesu svekolikom razvoju našeg Grada. – ističe oštro senjski HNS na Facebook stranici. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

hns

hns1


 

Komentari

Komentara


Foto: HNS Senj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close