Scena

Senjkinja Katarina Maria Ćopić u subotu stiže na pozornicu “Zvijezda”!

U subotu od 20:15 sati u dobro znanom studiju ‘Zvijezda’ na rasporedu je još jedan ljetni tulum.


Žiriju koji čine Tonči Huljić, Petar Grašo, Nina Badrić, Branko Đurić Đuro i Andrea Andrassy predstavit će se 12 novih životopisnih i talentiranih kandidata iz čitave Hrvatske, a među njima se nalazi i mlada Senjkinja Katarina Maria Ćopić.

Katarina ima 21 godinu i studira turistički menadžment. Trenutno radi u dućanu. Od malena pjeva, dok s dečkom, sa kojim je u vezi već dvije godine, rijetko pjeva. Ima 3 tetovaže koje simboliziraju datum bratovog rođenja, glazbu i izreku “nikada ne odustaj”. Najviše sluša pop-rock, a kao najdražu pjevačicu ističe Rihannu. Za pet godina vidi se s diplomom u ruci i kao profesionalna pjevačica.

Nova sezona popularnog glazbenog showa donosi i brojne novosti pa tako žiri neće više mentorirati kandidate kroz svoje timove. Natjecatelji će nakon svog nastupa birati člana žirija s kojim bi u idućem krugu željeli pjevati duet, a žiri će odlučiti hoće li to uistinu biti tako. Pobjednik showa dobit će ljetni hit koji će za njega ili nju napisati Tonči Huljić, imat će priliku nastupiti na legendarnom Splitskom festivalu te osvaja i vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 50.000 kuna.

Katarinin nastup pogledajte u subotu od 20:15 na RTL-u!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close