VijestiScena

“Ako se još jednom zaljubim” – nova pjesma i video spot Sanelle!

Provokativnija nego ikad, zadarska glazbenica Sanella počastila nas je novim iznenađenjem. Nakon prvijenca Čvor i skladbe Zar je moguće, na red je stigla treća pjesma, naslova Ako se još jednom zaljubim.


Kao i u slučaju prethodnih, i novi singl stiže iz kreativne autorske radionice Kristijana Rahimovskog koji ponovno potpisuje glazbu, a tekst u suradnji sa Sonjom Buljan, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Filip Gjud.

Ako se još jednom zaljubim’ ljubavne je tematike, popraćena modernom produkcijom u dinamičnom ritmu.

Tekst govori o ljubavnim razočaranjima i neuspjesima, te šalje poruku imaginarnoj muškoj osobi, kako od nje za njega bolje nema, odnosno kao što i sam tekst refrena kaže: “Neka te druga grli, za mnom ćeš proliti sto litara krvi, jer od mog dodira, usana, sve tvoje vene … vjeruj neka te druga čuva, za mnom ćeš proliti sto litara suza a ja pustiti ni jednu neću za našu sreću”, istaknula je Sanella.

I ovoga puta glazbu prati video priča snimana u Zadru u režiji Jerka Marića, a u spotu je ulogu odigrala i Sanellina kćerka Antea.

Jerko Marić, Kristijan Rahimovski i Filip Gjud od početka su moj team s kojima je užitak surađivati. Nadam se da će pjesma “Ako se još jednom zaljubim” pronaći svoju publiku, poručuje Sanella.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close