SavjetiFilm i TVVijesti

Savjeti za uspijeh velike Oprah Winfrey

Samospoznaja je ključ – otkrijte svoje talente i uložite cijelog sebe u ‘službu’ svojih ciljeva. Briga o sebi je prioritet koji vodi do ispunjenja, poručuje Oprah Winfrey


Američka voditeljica Oprah Winfrey (63), koja je krenula od nule, stvorila zavidnu karijeru i postala milijarderka, otkrila je tajnu uspjeha tijekom govora studentima na fakultetu Smith College.

Pozvala je studente da žive s namjerom i traže ispunjenje kroz ‘služenje’, jer je tajna uspjeha, kaže Oprah, upravo ‘moć služenja’.

No ne radi se o tome da ćete uspjeti samo služeći drugima. Oprah se referira na autora Garyja Zukava, koji vjeruje da morate biti svjesni onoga u čemu ste dobri i što trebate učiniti – to je vaša služba.

Drugim riječima, ne razmišlja o nesebičnosti – ona govori o samospoznaji. Ono što bi Winfrey savjetovala da se svatko od nas zapita je: “Kako mogu koristiti?” To je u prijevodu: “Koji su jedinstveni talenti koje mogu ponuditi? Što mi je posebno namijenjeno da činim?” Njezini savjeti upućuju na to da biste trebali raditi ono što volite. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close