VijestiZdravlje

Savjeti za izvedbu u krevetu vrijednu čiste petice

Što treba raditi tijekom seksualnog čina, dolazi nekako prirodno, ali uvijek je dobro čuti i pokoji savjet i naučiti nešto novo. Seksolozi, bračni savjetnici i drugi najveći stručnjaci za seks podijelili su top savjete za izvedbu u krevetu vrijednu čiste petice i za najbolji seks ikada


1. Naučite dodirivati
Seks se temelji na dodiru, ali većina nas ne zna kako koristiti ruke da bi se partneru pružilo zadovoljstvo. Uzmite vremena da savladate vještine masaže i erotskog dodira i otkrit ćete potpuno novi užitak. Ruka je najbolja seks igračka ikada izumljena, poručuju seksolozi.

2. Pitajte ono što vas zanima
Biti odličan u krevetu uči se kroz praksu, usmjeravanje, obraćanje pažnje na partnerove zvukove i pokrete te kroz knjige. Niste sigurni radite li sve dobro? Pitajte partnera pitanja poput “Što ti se najviše svidjelo?” ili “Sviđa li ti se više kada koristim i ruke ili samo usta?” Ali nemojte ga to pitati tijekom seksa niti odmah nakon seksa. Pitajte ga nekoliko sati poslije, kada oboje budete opušteni, otvoreni jedno prema drugom i zainteresirani za komunikaciju.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pairade.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close