Turizam

Savjeti koji će vam pomoći da pronađete jeftini smještaj

Honey je potprogram koji djeluje u sklopu web pretraživača Chrome. Ova ekstenzija pretražuje web u realnom vremenu kako bi vam pronašla kupone pomoću kojih ćete ostvariti popuste u željenim hotelima.


Još uvijek ne znate pronaći jeftini smještaj? Pa 21. je stoljeće, a smještaj, posebice onaj jeftini, nudi se na sve strane. Samo treba znati gdje tražiti. A mi ćemo vas sada uputiti na web servise pomoću koji ćete sljedeći put pronaći svoj idealni smještaj.

Booking.com

Posljednjih se nekoliko mjeseci među strastvenim putnicima proširila šokantna vijest. Booking.com nije više najjeftinija tražilica za smještaj. No, bilo to istinito ili ne, Booking i dalje ostaje najpopularnija od svih. Nema tog hotela, apartmana, hostela u nekoj destinaciji koji se na oglašava na Bookingu.

Ovaj servis služi za prodaju tek nekoliko soba u hotelu, nikako ne cijelog hotela. Savršeno razrađena taktika kako da se ponudi najbolja cijena u odnosu na konkurenciju. Ako se odlučite pratiti smještaj preko Bookinga, jedan savjet bit će vam od velike koristi. Booking pamti vašu IP adresu, kao i većina takvih stranica i, ako ne rezervirate svoj smještaj odmah, znajte da će vam u sljedećoj posjeti cijene biti malo veće.

Trivago

Trivago radi na istom principu kao i booking.com. Samo što on objedinjuje više od 200 različitih web lokacija za pretraživanje smještaja i 1,3 milijuna hotela u više od 190 zemalja. Tek nekoliko klikova mišem potrebno je kako bi Trivago “pročačkao” Internet i ponudio vam smještaj. Sve što je potrebno je upisati željenu destinaciju, odabrati datume putovanja i dopustiti Trivagu da odradi svoj posao.

Postoji mogućnost filtriranja rezultata po cijeni, udaljenosti, kategoriji, opremi i mnogim drugim opcijama. Svi korisnici servisa mogu ostaviti svoju ocjenu, koje se onda zbrajaju i čine ukupnu ocjenu nekog hotela. Prenosi punkufer.dnevnik.hr

Više na punkufer.dnevnik.hr


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close