Lifestyle

Sastanak dionika projekta Edukacijski centar Hrvatske škole Outward Bound

U jutarnjim satima u prostorijama KIC-a danas je održano predstavljanje projekta škole u prirodi Outward Bound Croatia. Na predavanju su nazočili predstavnici Osnovne škole, Gimnazije Gospić, Županije, Grada pa tako i Studentskog Zbora Gacke.

O Outward Boundu smo već pisali, više možete pogledati ovdje. U ime Outward Bounda, Mladen Vojković prezentirao je viziju i cilj organizacije zajedno sa suradnicima. Na predavanju je rečeno kako se trenutno teži izgradnji infrastrukture i ujedinjavanju svih lokacija koje nude sadržaj za aktivno učenje i koji su adekvatne za provođenje programa. Teži se k tome da Lika aktivno izgradi „brand“ i bude poznata kao lokacija koja nudi razne sadržaje kao i prirodne ljepote do kojih se dolazi jednostavno. Međusobna povezanost atraktivnih lokacija i sadržaja u Lici izvrstan je recept za promoviranje našeg kraja.

Komentari nazočnih su bili pozitivni, suradnja s osnovnom školom Dr. Jure Turića i gimnazijom Gospić je već ostvarena. Program ovog projekta uvrstiti će se u kurikulum navedenih odgojno obrazovnih ustanova. Studentski Zbor Gacke također podržava ovaj projekt i raduje se suradnji.

Tekst: UL/SZG

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close