Sastanak dionika projekta Edukacijski centar Hrvatske škole Outward Bound

LIKACLUB

U jutarnjim satima u prostorijama KIC-a danas je održano predstavljanje projekta škole u prirodi Outward Bound Croatia. Na predavanju su nazočili predstavnici Osnovne škole, Gimnazije Gospić, Županije, Grada pa tako i Studentskog Zbora Gacke.

O Outward Boundu smo već pisali, više možete pogledati ovdje. U ime Outward Bounda, Mladen Vojković prezentirao je viziju i cilj organizacije zajedno sa suradnicima. Na predavanju je rečeno kako se trenutno teži izgradnji infrastrukture i ujedinjavanju svih lokacija koje nude sadržaj za aktivno učenje i koji su adekvatne za provođenje programa. Teži se k tome da Lika aktivno izgradi „brand“ i bude poznata kao lokacija koja nudi razne sadržaje kao i prirodne ljepote do kojih se dolazi jednostavno. Međusobna povezanost atraktivnih lokacija i sadržaja u Lici izvrstan je recept za promoviranje našeg kraja.

Komentari nazočnih su bili pozitivni, suradnja s osnovnom školom Dr. Jure Turića i gimnazijom Gospić je već ostvarena. Program ovog projekta uvrstiti će se u kurikulum navedenih odgojno obrazovnih ustanova. Studentski Zbor Gacke također podržava ovaj projekt i raduje se suradnji.

Tekst: UL/SZG

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u