Scena

Sasha Lopez snimio spot u Hrvatskoj

Svjetski poznati DJ – Sasha Lopez, uz podršku Ale Blakea, tijekom svoje ljetne turneje u Hrvatskoj snimio je spot za novi singl “GIRLS GO LA”. Producent pjesme je Vlad Lucan a za stihove su zaslužni Anda Dimitriu i J. Yolo.

Sasha Lopez – pravim imenom Serge Istrati, rođen je u Moldaviji i najpoznatiji je po svom singlu “All My People”. U godinu dana singl je prikupio preko 200 milijuna pregleda na Youtubeu, te u kratkom vremenu postao hit 2011. godine te se emitirao po klubovima Europe, Azije, Latinske Amerike, Kanade, SAD-a, Kanade, Španjolske, Slovenije, Italije, Bugarske, Njemačke, Švedske, Švicarske, Hrvatske, Čilea, Argentine. Iste godine nominiran je u kategoriji za najizvođenijeg izvođača godine na radio postajama u Bugarskoj, Kanadi, Španjolskoj i Sloveniji. 2012. godine njegov singl “Weekend” postaje jedan od rijetkih emitiranih pjesama u Španjolskoj i Latino Americi.

Tekst: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close