VijestiScena

Saša Antić gost na sjajnom novom singlu 100 Baltazara

Nakon dva predstavljena singla ‘Čudna pitanja’ i ‘Šlag’, 100 Baltazara nastavljaju isporučivati odličnu glazbu.


Ovaj put je to pjesma ‘4 zida’, treći singl kojim se zatvara trilogija uvodnih pjesama. Gost je Saša Antić, inače snimatelj i producent 100 Baltazara, a posvećena je svim ljubiteljima erotike i onima koji će to tek postati. Glazbu i tekst pjesme potpisuju Ante Puljiz i Saša Antić, a aranžman sam Saša.

100 Baltazara, projekt ponikao u Splitu, nastao je na metafori poznatog crtanog filma, a zamišljen je kao suradnja niza različitih glazbenika, od kojih svaki daje svoj specifičan zvuk i pečat zvuku kojeg stvaraju. Upravo u tom smjeru i ide snimanje, da svaki od ‘Baltazara’ koji je uključen u projekt donese sa sobom nekoliko kapi svoje energije u ‘epruveti’ i pretoči ih u konačnu sliku zvuka. “Osobno sam vezan uz glazbu još od ranog djetinjstva, a u proteklih nekoliko godina sam radio na autorskim pjesmama. Kada ih je Saša čuo stavio mi je na raspolaganje svoje vrijeme i studio. Pjesme su produkt te suradnje”, zaključio je Ante.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close