SportKultura

Santosovo pismo napisano kada je Portugalu išlo loše: Bože, hvala ti za sve u mom životu

Trener portugalske nogometne reprezentacije Fernando Santos napisao je 18. lipnja pismo zahvale Bogu i bližnjima na svemu što je do tada postigao. U tom trenutku Portugal je odigrao dvije neodlučene utakmice u svojoj skupini i to prilično loše, te je malo tko predviđao da bi ta momčad mogla postati prvakom Europe. Ali, on je ipak odlučio napisati to pismo zahvale koje je pročitao sinoć na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice.


” Na prvom mjestu i prije svega želim zahvaliti Bogu Ocu za ovaj trenutak i za sve u svom životu. Posebnu zahvalu dugujem i predsjedniku (Portugalskog nogometnog saveza, op. prev.) Fernandu Gomesu za povjerenje koje je uvijek polagao u mene. Nisam zaboravio da sam počeo s prijetećom kaznom od igranja 8 utakmica bez izbornika.

Želim zahvaliti cijeloj upravi i svima koji su živjeli sa mnom ovih mjeseci.”

Cijeli članak pročitajte na bitno.net

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: sport360.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close