Turizam

Sanjate o putu u London? Doznajte kako ostvariti svoj san

Ako čitate ovaj članak, vrlo vjerojatno ste jedna od osoba koje žele ili planiraju svoje putovanje na britanski otok, točnije u njegovu metropolu London.


Kad bi morao navesti najbolje gradove u kojima sam ikada bio, ne bi se dvoumio ni minute, a upravo bi London bio na samom vrhu ove ljestvice, uz možda još Istanbul i Amsterdam.

Nije tajna da je Velika Britanija skupa, no skupa za koga? Moram priznati da sam se dosta bojao svog prvog posjeta Londonu, a upravo su visoke cijene bile jedan od glavnih razloga. ‘Tamo je sve skupo’, ‘Pazi koliko trošiš’ i slične savjete dobivao sam svakodnevno, no ipak danas za te savjete mogu samo reći da su bili totalno nepotrebni!

7 dana Londona jeftinije nego 7 dana Hrvatske

Istina je da je London kao i ostatak Velike Britanije skuplji nego Hrvatska, no uzmem li u obzir više faktora, brzo dolazim do računice da mi je jeftinije provesti godišnji odmor u Londonu, nego negdje na našoj obali. Za to imam i čistu računicu koju donosim u nastavku.

Uzmemo li u obzir kako ću za prijevoz do zračne luke u Budimpešti (na bazi 4 osobe automobilom), potrošiti oko 120kn, avionsku kartu iz Budimpešte do Londona (Stansted ili Luton nekom od Low Budget avio kompanija) platit ću oko 500 kuna, za smještaj mi je potrebno osigurati oko 150 kuna po noćenju, a dodatni trošak mi je autobusna karta od zračne luke u Londonu do centra i natrag, a za to neću potrošiti više od 100 kuna ukoliko taj prijevoz rezerviram unaprijed putem interneta.

Više čitajte na punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close