VijestiScena

Sanja Azenić predstavlja novu pjesmu “London”

Atraktivna OsječankaSanja Azenić  zaplovila je glazbenim vodama singlovima “Hoću” i “Dodir mog srca”. “London” je njezin treći singl, a Sanja potpisuje glazbu i tekst te režiju spota.


Kao što većina pjesama nastane spontano, tako je nastala i ova. Stihovi su dobili melodiju i aranžman. Poklanjam je svima koji putuju, ali i onima koji čekaju i ispraćaju voljene čvrstim zagrljajima. Jer nisu važni kilometri koji nas dijele od voljenih nego ljubav koja mora biti veća i jača od svih tih kilometara”, rekla je povodom novog singla Sanja.

Prekrasna Sanja zaokupit će vašu pažnju i maštu. “London” je prava ljetna pjesma koja će vas osvojiti na prvu i čije ćete stihove pjevušiti gdje god vas put odnese ovo ljeto: “Znam da me voli opasno, al’ stalno leti do Londona; Milano, Madrid, Beč i Rim pa onda Pariz, Barcelona.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivan Ripić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close