VijestiGrad ZagrebScenaKultura

Sanela Vrkljan na Interliberu predstavila novu knjigu

Zagrebački Interliber ugostio je predstavljanje knjige Sanele Vrkljan


Širina ličke književnosti na Interliberu koji se održava do ove subote, još je jednom došla do izražaja. Ovaj put riječ je o Saneli Vrkljan koja je predstavila roman “U potrazi” u izdanju VBZ-a. Sanela Vrkljan poznata je turistička djelatnica i predavačica, a u stručnom pogledu objavila je brojne radove u domaćim i međunarodnim časopisima. Osim toga, i sama se bavi hotelijerstvom zajednom s mužem, poznatim zagrebačkim doktorom iz Gospića – endokrinologom Milanom Vrkljanom.

Svoj prvi roman Sanela Vrkljan predstavila je nedavno u Novinarskom domu, a iako veliko književno djelo, komentira ga skromno.

 Za mene postoje pozitivne i konstruktivne kritike. Ono što me izrazito veseli je da se čitatelji identificiraju sa likovima i situacijama u romanu te da roman djeluje inspirativno na njih. U tome je bit lijepe književnosti koje smo svi gladni. – izjavila je Sanela Vrkljan.

Posjetite Interliber i na štandu VBZ-a pronađite roman Sanele Vrkljan.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: DP

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close